Preparats de nou

Una altra vegada, i ja van 3.. preparats de nou per noves peripècies pel mundo mundial, ara cap a Corea del Sud!!.

Aquesta vegada estrenem nou disseny de blog (esperem que no falli res..) i també estrenem company de viatge durant la nostra estança per SEUL, el Jordi ens acompanyarà durant 5 dies, després seguirem l'aventura per terres coreanes sense ell.

En entendrem amb la gent? parlaran anglès? menjarem gos? anirem descubrint totes les respostes durant 18 dies (16 in situ +2 ocupats en anar i tornar).

Preparats ja per fer les 2:20 hores fins a Amsterdam i després les 10 hores fins a SEUL, en total 14 hores en trànsit.  És a dir que sortim demà dimecres a les 13:15 de BCN i arribem a les 10:50 del dijous (hora local) a SEUL. Tot un récord!!



Ver Ruta avió BCN-Seul en un mapa más grande

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola que tal Karateques catalans, ja esteu adaptats al clima i costums? (porteu unes horas a Korea) "ciudadanos del mundo". Ja heu contactat amb el amic Jordi "el inglés"? Heu dormit poc, i menys que dormireu si ho voleu veure tot.
Adeu i Petons.

Anònim ha dit...

Reus
Ja estem altra vegada en aquesta pàgina de viatges de IM&V, quina enveja, comença l'aventura!. M'han contat que el Jordi va estar esperant dues hores en l'aeroport de Seul però ficat en un Spa......per a reposar forces i començar a meditar a l'estil oriental.
Petons
Josep Maria S. Bl.

Publica un comentari a l'entrada