Bangkok temples, palaus i mercats

Aquest cap de setmana calurós a Bangkok ha donat de tot.

Dissabte visites de culturilla. Vam començar agafant el vaixell que va pel riu Chao Phraya amb destí la zona monumental: Palau reial, els temples de Wat Po (amb el gegant buda reclinat), Wat Arun i Wat Phra Kaew (temple del buda esmeralda). Impressionants les decoracions, escultures i també la quantitat de gent i la calor!!. Aprofitant també que a Wat Po hi ha l'escola tradicional de massatge tailandès, ens vam fer un foot massatge per recuperar-nos de la caminata:


I ahir, aprofitant que era diumenge, vam anar al mercat de Chatuchak. Un mercat ENORME que només obre els caps de setmana i on s'hi troba de tot. Un mercadillo típic però multiplicat per 1000000!


I de tornada a l'hotel, hem agafat el transport obligat per qualsevol turista que "se precie": el tuk tuk. Com anava el payo!


I avui excursió a Ayutthaya. L'antiga capital de Siam abans de que aquest estàtus el passesin a Bangkok. La guerra i el foc van destruir aquesta ciutat i actualment només veiem les restes de l'esplendor que tenia. Una excursió d'un dia que val la pena si et trobes a Bangkok.

Demà darrer dia a Bangkok, últimes visites i per la nit l'espectacle de dança tailandesa a Siam Niramit.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, heu fet de tot a Bangkok!
ja explicareu q tal l'experiència del tuc tuc! XD
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada