Volcano land

Un altre cop a l'aeroport esperant el vol cap a Seul, última etapa del viatge.

L'illa de Jeju se'ns ha resistit una mica, entre les males conexions de transport públic i esperes interminables de bus se't passa el temps volant. Ahir vam anar a la part est, al poble de Seonsang per veure el Pic de la sortida del sol o Seongsan Ilchulbong Peak (catalogat per la UNESCO com a World Heritage).

Un volcà format fa 100.000 anys amb un crater en forma de corona, amb penya-segats directes al mar i una ampla plana que conecta amb Seongsan. Un lloc molt paisatgístic (rotllo perdidos) però ple de turistes coreans.

 Abans de pujar fins a dalt del volcà per las escaleras de la muerte. Si, si, vam pujar fins a dalt de tot..

L'interior del cràter és una gran plana verda, fins i tot abans hi pujaven els animals i els deixaven pasturar per allí, sense poder escapar-se.

Després de pujar tot el volcà, vista interior. Ens mereixíem un descans..

Vista del poble de Seongsan, 

Al baixar vam poder veure a les tradicionals dones/iaies pescadores (però modernes, amb trajes de neopreno). Es foten les ties a l'aigua a buscar marisc i pops, a pulmó!

Abuela pesquera, qui s'imagina aquí a una iaia de la Imserso?

Després de dinar, voliem anar a visitar l'illa de U (U-do), però a l'arribar al port hens han dit que ja no arribavem al darrer ferri de tornada.. Total, que a esperar de nou un bus i a buscar alguna altra cosa. Al final hem tornat cap a la ciutat de Jeju i a fer una volta per allí.

De Jeju marxem amb la impressió que no l'hem conegut prou, ens han faltat alguns llocs i no hem tingut suficient mobilitat. El que si hem vist són els Dol hareubangs  o avis de pedra. Avis amb barret, sense cames i tocant-se la panxa.
Unes estatues amb origen encara no consensuat (hi ha com a mínim 3 teories) distribuïdes per l'illa (només 47 són originals, la resta són rèpliques pels turistes coreans)

 Dol hareubang i hareubanga
Los 7 enanitos hareubangs

I ja finalment avui a l'aeroport, esperant l'avió.


Ver 05 - Jeju - Seul en un mapa más grande

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un lloc sense conexions bones de tansport public, a Corea? Unbelievableee!
Q monos el avis! Ara que tels trobes de nit i quina por!
Vanessa FR

Anònim ha dit...

Y que mono livancito

Te queda muy bien la barba de pocos días, tipo George Michael o Enrique Iglesias

Publica un comentari a l'entrada