Dinant

Actualització ràpida abans de anar a dormir, que demà matinem per anar a la DMZ!

Dinant a un restaurant autòcton, no sabem el nom del plat que hem menjat (ni molt bé què era...) perquè ningú parlava ni paraula d'anglès:




I d'extra un grup de nens coreans vestits amb la roba típica coreana, aquest matí al palau de Gyeongbokgung




 El que si causem furor als nens una mica més grans (10 o 12 anys) el fet de que siguem occidentals els hi fa molta gràcia, ens miren, riuen i fins i tot ens han dit "what a nice face!". Unes altres noies s'han atrevit (amb molta vergonya i sense acabar la frase) a demanar-nos fer-se una foto amb nosaltres (i després nosaltres amb elles):



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que mones elles i valtros també. Per cert l'àpat té una pinta jo m'ho menjaria tot però avui aquí toca bledes que hi farem....
A passar-s'ho bé:-)

C.S

Anònim ha dit...

Eata molt bé lo del anònim d'aquesta dona "rosa i maca" si despres firma amb les sigles al final del comentari. Aquestes nenes, creia que eren amigues del Jordi. Adeu, Catalanes del Mundo i ull amb l'altra Korea i aquests 4 Km.

Adeu Carme i tots valtros.

JR. (el cognom ja el coneixeu)

Marta R B ha dit...

Hola guapos!!! M'encanta aquesta modernització del blog! I he rigut molt amb el del dinar típic coreà (tenint en compte que ho estic veient sense so a la feina) però, Vane...cuidadin amb les panses!!!!! jejeje Quan torneu, hem d'anar a un xino perquè ens demostreu si heu agafat molta habilitat amb els "chopsticks"

Un petonàs!!!

Publica un comentari a l'entrada