Platges de Tailandia

Ja hem passat 2 dies per la zona de Krabi. És una zona bastant turística que recorda a la zona de Salou on tot està pensat pel turista. La diferència és que aquí les platges properes són les típiques de postal aigua "esmeralda" + platja blanca + vegetació selvàtica a tocar. Ens recorda una mica a les Maldives però amb 50000000 vegades més turistes i més locals dedicats.

Ahir vam anar de relaz a la Platja de Railay, aquesta platja no està comunicada per cap carretera i només s'hi pot arribar per mar. Això fa que estigui "una mica" menys massificada.

 a Railay beach

Com que només hi ha algun que altre resort i un bar, el més divertit és que pots comprar el menjar a uns vaixells-chiringuito. Tot i que es nota que és zona turística i els preus són bastant més alts que a Bangkok, encara són barats, a Tailandia (i en tota l'Àsia que hem visitat en general) menjar és molt més barat en proporció que a casa nostra.

vaixell chiringuito, total. I bo!

I una vegada acabat el dia, de tornada cap a l'hotel amb el Long tail:




I avui, excursió a Phi Phi islands on el principal i famós punt d'interès és la Maya Bay. És allí on es va rodar la famosa pel·licula "La Playa" del Leo Dicaprio. Una platja i paisatges espectaculars, tot i que de nou massificat i ple de vaixells. Per arribar aquí, ahir vam haver de contractar una excursió amb Speed boat, un fueraborda que anava a tota llet. Tot i que només ens han deixat 40 minuts, la vista és brutal. L'aigua és exactament del color que surt a la foto

Maya bay, hem arribat quan encara no hi havia gaire gent, espectacular!

A l'Speed boat

La ruta sencera amb parada a bamboo island (un banyet), Phi Phi Don (2 parades d'snorkel i dinar) i Phi phi Leh (Maya bay, Viking cave i Philey bay), amb parades cronometrades.. llàstima no poder triar el temps i les parades.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

A la Maya Bay la llanxa sembla que té un ventilador lligat a un pal, és l'última tecnologia!. ¿com van els mosquits?. Ens veiem aviat....petons.

Anònim ha dit...

A la Maya Bay la llanxa sembla que té un ventilador lligat a un pal, és l'última tecnologia!. ¿com van els mosquits?. Ens veiem aviat....petons.
Josep Maria

Anònim ha dit...

Quines platges tan paradisiaques!
Nomes veure la platja dona bon rotllo, pero amb uns quants turistes, nop? Jeje
Salut!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada