DMZ, la última frontera...

3r dia per aquí. Avui toca matinar per anar a la frontera amb Corea del Nord, tota la frontera té una franja de 2 km per cada país (en total 4 km) en que no hi pot haver res ni ningú, la coneguda com DMZ o zona desmilitaritzada. Aquesta és l'última frontera encara vigent de la guerra freda i actualment un dels països del Eje del mal!!!

Hem anat a tota la zona de la frontera totalment explotada pel turisme (dorasan Station, 3rd tunnel, freedom bridge...). Teníem l'esperança de poder passar a corea del nord i conèixer un dels nostres ídols, el paio que va sortir a afers exteriors amb el Mikimoto (un paisà del camp de Tarragona).. ho haurem aconseguit?:






I de tornada, a dinar al nostre barri d'Itaewon, on feien un festival internacional tot el dia.
Per la tarda, com no podia ser d'altra manera hem anat al barri de Gangnam, seguint així el Gangnam Style, conegut en tot el mon.



Després per tota la zona del centre comercial COEX i rodalies (no val gaire la pena, per cert...)

Demà més..

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Grrrrrr no puc veure els videos , surt no disponible i video privat. Please fix it!!!!
C.S

Anònim ha dit...

A veure si el Realitzador monta bé els vídeos i els podrem veure com hem vist fins el de sopar. Una cosa, que us regalin (o a la saca) palillos als llocs que aneu i als porteu a casa per a fer un concurs de menjar amb palillos. Vosaltres fareu d'árbitres i de profesors (suposo que ja en sabreu).
Adeu i petons per tothom.
JR

Anònim ha dit...

Això,això a la tornada jo també m'apunto a un dinaret o soparet amb palillos segur que si el que hi ha al plat és bo ho sabrem menjar. Espero que demà penjareu més informació aquí només esperem això.
Petons a tots :-)
C.S

Marta R B ha dit...

Quina gràcia...veig que tots hem tingut la mateixa idea!! Un sopar amb palillos...

Volem veure el video! volem veure el video!

Anònim ha dit...

Heu passat frontera?
M'heu deixat molt intrigada que tampoc he pogut veure el video... snif, snif!
Per cert jo vull un altre video al barri fent el gangnam style! jejeje

Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada