Gyeongju i Busan (2)

Busan és una ciutat costera i on arriben els ferrys internacionals (sobretot del Japó), i això es nota tant en la gent (els trobem diferents que a les zones anteriors, i menys amables) com en l'ambient de la pròpia ciutat.

A més, és l'única ciutat no envaïda pels comunistes a la guerra de Corea del 1950 i és una de les coses de les que n'estan orgullosos.

Només arribar vam anar al famós mercat de peix de Jagalchi, un edifici enorme amb 7 plantes on pots comprar i menjar el peix. L'espectacle, però, continua a fora, carrers i carrers amb paradetes de peix (viu) i chiringuitos per menjar. Lo dels mercats coreans és per examinar: genero (peix, verdura...) per tot arreu, els hi és igual que estigui al terra, que hi hagi algo al costat, la gent dormint a la paradeta, tot exposat i menjant en qualsevol lloc... Àsia en estat pur.







Després vam anar a la zona del PIFF (Festival Intenacional de cinema de Busan, el festival de cine més important d'Àsia), una zona plena de gent totes les hores del dia i la nit. Una mica més tard vam pujar al parc de Yongdusan, on hi ha la torre de TV.

Al parc de Yongdusan amb un dels molts fans que hem anat trobant.

I per la nit a sopar a la platja de Gwangalli:



Ahir una visita al temple de Yonggungsa. Curiós per ser un temple budista al costat del mar (normalment sempre estan a la muntanya). Un dels millors temples que hem vist.


I ja per acabar la tarda, una visita al centre comercial més gran del mon segons el Guiness: el centre Shingseunsa. Massa gran per nosaltres i tot...

Aquest matí una visita ràpida per la zona de Jagalchi de nou i ara a l'aeroport per agafar l'avió a l'illa de Jeju:



Ver 04 - Busan - Jeju en un mapa más grande


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola el del plat d'erugues o cucs de seda ¿? del restaurant de Busan no val, heu de provar-los perquè ens conteu si són bons o no, igual és bo i ho comencem a menjar aquí. Petons i endavant.
Josep Mª S. Bl (papar)

Anònim ha dit...

Us heu fixat que a la segona foto la dona que ven el peix posa cara de pop? jejeje
Bon viatge cap a Jeju!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada