Quebec i el chemin du Roy

Deixem de nou un altre ciutat, Montreal. S'ha de dir que en aquesta ciutat, juntament amb Ottawa, han estat els millors esmorzars del que portem de ruta: si a Ottawa vam fer esmorzar casolà i europeu, a Montreal hem tingut nespresso!! tot un luxe després de les banyeres de cafè que es fan els americans :



Són les petites coses del dia a dia.. les que es troben diferents.

Avui al matí hem acabat d'acomiadar-nos de Montreal pujant al turó que li dóna el nom: el Mont Royal, des d'on es pot observar tota la ciutat en plenitud:


I després, una visita al complex olímpic, construït pels jocs del 76 (no habiem ni nascut!!), havent pagat la novatada del parking: 13$!!!:


No hem pujat a la torre, però es veu que les vistes són apustuflants!


Després hem agafat l'autopista 40 direcció Trois-Rivières, on hem parat a dinar i hem canviat a la carretera 138. Ahir a l'oficina de turisme de Montreal (superamables, una cosa fora del que estem acostumats) ens van recomanar agafar la carretera 138 en comptes de l'autopista, que va pel traçat de l'antic camí del rei, el que diuen és el camí més antic de Canadà i que enllaçava Montreal, Trois-Rivières i la ciutat de Quebec (les 3 més importants d'aquell temps).

La carretera va pegada al riu Sant Llorenç i les vistes són impressionants: casetes, esglesies, boscos i el riu que sembla un mar. totalment recomanable!





I finalment l'arribada a la ciutat de Quebec, la capital de la província (o estat...) a la que dóna el nom. Pel poc que hem vist, una ciutat totalment francesa. Fins i tot hem sopat unes crepes:


La ruta d'avui, i ja superem els 1.400 km!:


Ver 2011-06 Montreal-Quevec en un mapa más grande

2 comentaris:

Joan-Jordi-Marta ha dit...

M'encanta veure el que mengeu! I és que com que jo ja estic amb operación biquini, doncs menjo per la vista!

El Joan ha començat a gatejar!!!!!!!

Vane ha dit...

Hola! I a mi m'agrada veure els progressos del Joanet!!! Petons.

Publica un comentari a l'entrada