Hola!!!!
Avui escric jo, que ja tocava!
Ahir a la tarda vam arribar a Toronto i vam fer un passeig per ciutat: El Downtown, el Chinatown, vam veure la torre de la CN... En fi, ens vam fer una primera idea de com és la ciutat. Aqui us poso a l'Ivan fent el passeig per Chinatown:



Aquest matí hem tornat a anar per Toronto i hem vist algun parc que altre. Com aquest, amb molts tulipans. Resulta que els tulipans que hi ha són un regal d'Holanda a Canadà per donar suport a la família reial d'Holanda durant la 2a mundial. Es veu que es una costum fer un festival de tulipans al maig. Ens ho ha dit una dona que hem conegut mentres dinàvem. Aquí estoy yo amb uns quants tulipans:


A Canadà és típic fer ciutats sota terra i avui hem visitat la de Toronto. La veritat és que s'estava més calentet que a fora. Aquí es diu Path, amb uns passadissos molt amplis i amb comunicació directa amb els grans rascacielos que veiem des de l'exterior. Como no, també hem anat a alguna botiga que altra...


I després hem passat per Kensington Market, una zona més alternativa on hi ha unes cases victorianes molt xules amb botigues amb un toque diferent.


Després del passeig que hem fet per Toronto al matí, hem anat a dinar. Hem menjat un rissotto amb bolets molt bo! En un restaurant italià que està  molt bé. I aquí és on hem conegut a la dona que ens ha explicat lo dels tulipans i altres coses de la culturilla canadenca.


I res més per ara. Us deixo amb una foto de Toronto com a despedida del comentari d'avui. Ara estem a un poblet que es diu Gananoque, a prop de les Mil Islas. Molts petons a tots i gràcies pels vostres comentaris.


PD: el plànol del recorregut que hem fet avui (uns 320km).




Ver 2011-02 Toronto-Gananoque en un mapa más grande

1 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Que bonic, que xulo les cataractes del Niaraga. Tots els "guiris" sembleu barrufets. Petons. Papar

Publica un comentari a l'entrada