BOSTON

I ja portem 2 dies! Entre l'arribada i el "ajetreo " d'ahir encara no havíem pogut entrar al blog..

Ja som a Boston, una de les primeres ciutats d'USA, on va començar la revolució d'independència. Deu ser per això que l'aire que es respira és molt americà i es veuen banderes per tot arreu.

Encara que la ciutat té un aire molt "anglès", tot són edificis de maons vermells


A més, a la primavera s'omple de tulipans, n'hem vist per tot arreu. El turisme a la ciutat el tenen montat de manera "muy profesional". Hi ha una linia de color vermell al terra que et va portant pels llocs més emblemàtics de la historia de la ciutat i del país: la Freedom Trail (camino de la libertad, amb això ja està tot dit..). La primera esglesia fundada per puritans, el lloc on es feien els discursos independentistes, etc.. una cosa que ens ha cridat l'atenció són els petits "cementiris-jardí" que hi ha per tota la ciutat, hi ha les tombes dels "patriotes" i també les families dels primers presidents d'USA (molts de Boston: Adams, Franklin...)

 


La Freedom trail ens ha portat també al port, a veure el buque insignia de los Marines de Estados Unidos(en castellà, que impressiona més), l'USS Constitution i un altre vaixell "héroe" de vietnam. Encara que com era dilluns, el vaixell estava tancat al public, deu ser el dia de visita dels propis marines, n'hi havia un munt!!:


Finalment el camí acaba a Bunker hill, on hi ha un obelisc que rememora la batalla que van guanyar allí els britànics. Devien quedar bastant fotuts, ja que es considera de les primeres que van causar la victòria de la guerra de la independència:


I pel vespre... a veure un partit de la NBA!!! Playoffs dels Boston Celtics contra Miami Heats. Amb 2-2, el partit ha estat emocionant fins al final.. que han guanyat els Heats. Ara queden 3-2 i com guanyi un partit més ja queden eliminats...

L'afició gens a envejar a la del futbol espanyol, encara que el show només podia ser com els americans el saben fer.. les animadores, la música, videos, llums i imatges per tot arreu.. Fins i tot una cantant (deu ser una de l'OT de per aquí..) cantant l'himne, amb soldats i banderes i imatges de l'exèrcit!!! una mica de por i tot...

 Aquí un petit video del final, a la pròrroga els hi han clavat una petita pallissa:



Avui cap a Salem, la ciutat on cremaven les bruixes!!!

5 comentaris:

Sandra i Carlos ha dit...

eii!
Ens alegrem molt que x fi hagueu pogut actualitzar :)

I com us integreu eh? que aneu a partits i tot!! feu mb.

No teniu jet lag?? esperem que no.

Molts besitos ^^ i fins la pròxima "entrega"

Vane ha dit...

Hola! Sí!! ya tocaba. La verdad es que estuvo muy bien, divertido. Lástima que perdieron! Sí que hemos notado algo el jet lag. Por la noche, bastante pronto, estamos cansados. Aunque supongo que también es por el cansancio de todo el día y por lo que andamos.
Besos!

Joan-Jordi-Marta ha dit...

La veritat és que amb aquest patriotisme tan acusat, a veure si tornareu amb una bandera americana tatuada! Que ens queixem de l'islamisme, però això... Bé, a lo que íbamos! Fa calor, fa fred, com és la gent...i lo més important: què tal el menjar? és que a la versió de l'any passat, m'agradava que féssiu incapié en el tema culinari! Un petonàs!

Despacho 15 ha dit...

jelou!
Ya hemos visto q os ha gustado mucho Boston!
Habeis optado por una mariscada en el puerto?
Te echamos mucho en falta (es mentira, tenemos el aire acondicionado a toda hostia).
See U soon!

Vane ha dit...

Ja hem arribat a Washington! Aqui fa mes bona temperatura. Chicas del 15: a ver si os vais a resfriar!!! Besos.

Publica un comentari a l'entrada