Arribem al Charlevoix

Amb el tema aquest de l'esmorzar a l'habitació no tens horari fixat d'aixecar-te. Total, que avui hem fet el dropo més de l'habitual i ens hem aixecat una miqueta tard. El dia ha començat molt ennuvolat, però a diferència d'ahir que també va començar així i després vam tenir molt de sol i bon dia, avui ha estat tot el dia tapat, al migdia ha començat a ploure i encara no ha parat.

Hem agafat de nou el cotxe i de ruta cap a més al nord. 1a. parada, les Cataractes de Montmorency, 30 m més altes que les del Niagara (però no tant espectaculars). Una de les atraccions és que es poden creuar per un pont penjant:





I després, parada al lloc més friki del viatge: la Basilica de Sainte-anne de Beaupré, que vindria a ser la Lourdes del Canadà. "Ordas" de busos amb iaios cantant dins de l'esglesia, una tenda de souvenirs amb estètica entre àrab + plaça de toros (Colorama de Jerusalem? amb souvenirs que tenien com a mínim 25 anys) i lo millor: crosses penjades de les columnes de l'esglesia!! tenim la dosi de frikisme per una bona temporada







Com que ja era l'hora de dinar, hem decidit aprofitar la parada per menjar algo. Entrem al restaurant de davant l'església (amb la mateixa estètica)... encara ara no sabem si era un restaurant o una residencia de la 3a edat (literal), taules amb hule, cadires de plàstic, iaies que es quedaven mirant... hem sortit esperitats. I posava restaurant!!:


Hem hagut de caminar una mica, però al final hem trobat algo normal (i molt bo, per cert), la dosi de pictografia culinària:



I ja després de dinar, havent començat a ploure i a baixar la boira, hem anat directe a Baie-Saint-Paul, al cor de la zona de Charlevoix, una zona amb grans paisatges (diuen, pq no els hem pogut veure encara). hem arribat al B&B (una mica apartat) Au Jardin d'Ozanne. encara deu ser temporada baixa, pq som els únics hostes! la mestressa (Diane, molt amable) ens ha "upgradat" l'habitació, en comptes de la que vam agafar, com no hi ha ningú més ens ha donat la més gran!!



I per acabar, la ruta d'avui:


Ver 2011-07 Quebec-Baie St-Paul en un mapa más grande

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa nois q friki el lloc! Quina porrrr!
El salt d'aigua molt xulo, per cert.
Tambè veig q la caloreta q estem passant per aki vosaltres no gaire, ehhh?
Bon voyageee!
Apa nois q friki el lloc! Quina porrrr!
El salt d'aigua molt xulo, per cert.
Tambè veig q la caloreta q estem passant per aki vosaltres no gaire, ehhh?
Bon voyageee!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada