Per fi som aquí!!!

Bueno, bueno... un dia més tard del previst però ja som aquí, a Islandia!

Resulta que ahir (i abans d’ahir i avui també..) els Srs. Controladors aeris francesos van decidir fer vaga (la mare que els va parir..), per si no hi havia prou amb les vagues dels propis, ara també ens afecten els foranis. Total, que qualsevol vol que travessava espai aèri francès es va veure afectat, i nosaltres ahir haviem d’anar de BCN a Londres (easyjet) i 4 hores després d’aterrar, de Londres a Keflavik (WOW air).

Només arribar al Prat ja vam veure que alguna cosa no anava bé, unes cues i un munt de gent a la terminal 2C d’easyjet.. i al facturar el noi ens diu que tot i que el nostre vol estava anunciat a l’hora prevista (15:10), tots els vols tenien unes 4 hores aprox. de retard (JARL!). Tot i això, com no hi havia res segur, doncs facturem i entrem.

Només entrar, ja anuncien el vol per les 15:50, després a les 16:10, 16:30..  vam trucar a WOW air per veure que ens deien, i era el que ens pensavem: si arrives tard mala sort, perque el vol és d’una altra companyia..

l’única solució era canviar els bitllets abans que fos massa tard (i perdessim tot).. problema: el següent avió era demà a les 12.20 des de Londres.. tot i que en aquellls moments el retard ens permetia encara poder aribar a temps, visto el percal vam esperar una hora més i al final vam tornar a trucar per canviar el vol.. i sort que ho vam fer, perque vam sortir a les 19h de BCN i vam arribar 30 minuts després que el segon vol ja s’hagués enlairat!.

Segon problema; degut a la vaga, TOTS els motels, B&B, hotels de l’aeroport i voltants estaven FULL.. i no teniem ganes de dormir al terra i estar més de 15 hores a l’aeroport (que som uns senyors, encara que no ho sembli)..

..doncs amb els trastos cap a Londres, amb la idea de “a Londres segur que hi ha algo”, arribem a Londres a les deu menys deu de la nit..

....TOTS els B&B dels voltants de Victoria station plens per la mateixa raó! (i mira que vam preguntar potser sense exagerar a 20 o 25).. ojo! Tots excepte 2 hoteluchos en que uns Hindús (a cual peor), ens volien estafar, primer cobrant-nos 90 pounds per una habitació-zulo del soterrani i després no acceptant la VISA, només cash (que no portavem...), a més ens llogaven una habitació però amb la condició de deixar-la a les 7.30 del matí (la tenien ja reservada, però no s’havia presentat l’inquilino, així que la volien cobrar 2 cops) i sense pietat, fotent-nos fora pq voliem pagar amb targeta, tot i que ens van ensenyal l’aparell de cobrar amb VISA!! Però deien que al ser tant tard, només cobraven en efectiu....

..així que com 2 almas en pena pel carrer.. fins que finalment vam trobar un youth hostel la mar de maco que recomanem (Astor hostels), compartint habitació de 6 (amb una finlandesa, li vam fotre un susto entrant a l’habitació a les 12.30 de la nit)  i per 22 pounds cadascun (d’altra banda, 1 minut abans ens veiem dormint a l’estació..), va ser una aparició!


Aquest matí sortint de l'alberg, a qui  no posa de bon humor haver dormit bé?. 


I aquest matí, ni cortros ni perezosos  cap a l’aeroport . Per sort no ha passat res més. El problema és que al final hem perdut un dia (de cotxe, de B&B i de visita), el que voliem fer avui ho farem demà, i el que voliem fer demà ho deixarem per una altra ocasió.. Un cop a l'aeroport, hem agafat el nostre company pels pròxims dies, el Jimny. Mola això de conduir un 4x4 (i més molarà en els pròxims dies, juas juas juas):

Suzuki Jimny, te gusta conducir?, a mi m'han de treure amb forceps   (o jo o les maletes...)

I avui, cap al Cafe Arus Hotel de la població de Hella (població a Islandia= 2 o 3 cases), unes cabanetes de fusta molt boniques i pintoresques, com estem 2 nits podrem tornar al ritme previst sacrificant un dia. Abans d'arribar, una paradeta a un super de carretera per seguir amb la tradició sempre cultural de visitar els supermercats de cada pais per veure les diferències amb els nostres i per probar el Skyr  , una especie entre iogurt i crema de diferents sabors,  molt bo!

Skyr de vainilla, el cotxe i jo, los tres mosqueteros.


La nostra cabaña de tom Sawyer pels pròxims dos dies

Finalment avui hem aprofitat i anat a la Seljalandfoss, una cataracta que es pot passar per darrera i és espectacular (el fet que sigui la primera que veiem també ajuda..), com ja haviem dit, som uns senyors i ens hem posat les capelines impermeables, que tot i que molt no han parat, algo han evitat.
A punt per la dutxa
 passem o no?

una mica més enrrere..


Demà cap al “cirulo dorado”! 

4 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Nens, estàvem preocupats, però tot és viatjar, heu d'aprofitar tots els moments encara que sigui en l'aeroport, tot pot ser una experiència grata, esteu de vacances!.
L'aigua de la cataracta estava calenta o molt freda? Petons
Josep Maria

Jordi ha dit...

Senyors, podieu haver vingut cap a casa que us hagués acollit i més barato que un youth hostel, l’únic problemilla es que haguessin sigut 3 hr each way pero bueno amb lo que veu passar.... he he he

Anònim ha dit...

jr (papatxo)
A disfrutar força perque se us fara curta l'estancia en aquesta meravella de terra. Ja me recomanareu els llocs als que tindré que anar jo, quan sigui capaç de pujar i anar en aviò.
Adeu, per ara. Viajeros del mundo. Salut i força per caminar.

Anònim ha dit...

Ostres, la frikada del viatge al principi!
Bueno, nomes a estat un dia, i heu passat per Londres!
El suzuki molaaaaa i tb la cabanya!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada