kob koon ka Tailandia!

Darrers dies a les blaves platges tailandeses.

Per intentar veure diferents paradisos propers, després de l'excursió a Phi Phi de divendres, dissabte vam tornar a fer-ne una altra a Hong Island.
Una jornada previsiblement més tranquil·la que el ràpid viatge amb speed boat, ja que aquest cop anàvem amb un petit Long Tail (barca característica per aquestes aigües) un total d'11 persones + la guia i els 2 conductors. El problema és que dia va començar ventós i les onades eren una mica més grans... el que va provocar que després dels 40 minuts de viatge i algunes pujades i baixades, acabéssim tots xops de dalt a baix (Vanessa: "sort de la biodramina"..).

Primera paradeta per banyar-nos

platgeta tailandesa, de postal, com totes!!

Seguidament cap al llac interior de la illa de Hong (hong en tailandes vol dir llac), similar al que vam veure a Phi Phi però més petit. Després dinar i una estona de relax a la platja.

intent de foto al llac hong

Un cop acabat el temps, de nou tornada cap a Ao nang. L'excursió molt agradable (si no tenim en compte el vent...). Vam conèixer al Luis, un simpàtic bloguer de viatges que també està per aquestes terres (ja deu ser a Chang Mai) i continuarà el seu viatge per Tailàndia encara uns dies més.

I ahir jornada de relax a Railay, una de les platges que ens ha agradat més. Vam tornar a agafar el long tail/taxi aquàtic i cap allà falta gent.


Dinar a primera línia de mar, relaaaax...


De tornada, un tuk tuk sempre alegra el camí:

Ja al vespre, vam aprofitar per fer una "sessió de fotos" de la darrera posta de sol a Tailandia

good bye thai sun!

Aquest matí, check out a l'hotel i darrer massatge tailandès per encarar bé les nosequantes hores de viatge...


I com tantes altres vegades i en tants altres llocs, arribem al final... Marxem d'aquest estiu nadalenc per entrar directe a l'hivern europeu.

Han estat 17 dies asiàtics, amb les olors (bones i dolentes) xineses per tot arreu de Hong Kong i els aromes dolços i picans de Tailandia. De la brusquetat dels xinos a l'amabilitat i somriures dels tailandesos. De la gran quantitat de persones amunt i avall a Hong Kong a la mateixa quantitat de gent a Bangkok (a Àsia d'on surt tanta gent!!!) i a la contentració turística russo-escandinava-francesa de Krabi. Ens emportem tots aquests records i més cap a casa (i pensant potser ja en el següent destí? :) )

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Nois, molt bona (i freda) tornada!
Salut!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada